SkeppsvikenUppl

Ny markanvisning - Ekedal

Den 25 januari tog kommunstyrelsens arbetsutskott i Skövde beslut om att tilldela Skeppsviken, Peab och Riksbyggen en gemensam markanvisning om ca 120 nya bostäder på Norra Ekedal, vid Boulognersjön. För Skeppsvikens del kan det handla om ca 40 nya bostadsrätter.

Marktilldelningen är ett resultat av den markanvisningstävling som arrangerades 2014, men avbröts. Nu har vi tre månader på oss att presentera ett justerat förslag, baserat på det tidigare förslaget men anpassat efter vissa synpunkter. Därefter vidtar planarbete. När det kan bli tal om byggstart och inflyttningar är därför svårt att uttala sig om.

Följ utvecklingen i projektet Ekedal

Slutsålt på Kungsängen!

Vi rivstartar året med glada besked. Genom våra duktiga mäklare på Västanhem har vi sålt slut bostadsrätterna i Kungsängen, Jönköping.

I projektet är bottenplattan färdiggjuten och redo för den trästomme som skall resas till våren. Under tiden pågår tillvalsarbetet där kunden, med en välplanerad standardlägenhet som bas, får sätta sin personliga prägel på sitt nya boende. Tillträde och inflytt är planerat till december 2017.

Läs mer om projektet Kungsängen.

Fler artiklar...