SkeppsvikenUppl

Sommarhälsningar från Skeppsviken!

Så stundar då lite latare dagar för de flesta av oss, och som på beställning har solen och värmen kommit.

Vi har som vanligt igång vår sommarbemanning, i år i form av Max och Måns Larsson. De ersätter Jari Weckman när det gäller felanmälan och utemiljö fram till V29. V30 har vi minimal bemanning eftersom det brukar vara som minst att göra denna period. V31 bemannar vi upp igen. Under hela denna period är vi självklart tillgängliga för felanmälan i första hand per telefon, men även per mail.

Den 10 augusti tillträder vår nye tekniske förvaltare, Malte Larsson, sin tjänst. Vi kommer att informera berörda kunder mera om hans tjänst längre fram. Men eftersom uppgifterna främst ligger på våra egna fastigheter och de externa förvaltningsuppdragen är det en hel del av er som kommer att ha återkommande kontakt med Malte framöver.

På Gravarne Marina i Kungshamn har vi bytt hamnoperatör den 1 juli 2015. Det är Magnus Kraft, Sandbogen Marine & Service AB som framöver ansvarar för felanmälan, tillsyn och skötsel, uthyrning av båtplatser mm. Kontaktinfo kommer att anslås i hamnen och delas ut till berörda lokalhyresgäster. Vi passar på att tacka Anders och Succkie för ett bra samarbete och önskar Magnus lycka till framöver.

Projektet Övre Hasselbacken i Skövde bereds nu för byggstart kring 1 sept. Av de elva husen är idag fem bokade. Efter klart bygglov och avstyckning beräknar vi låta bokningarna övergå i köp under augusti månad inför byggstart. Husen är om vardera ca 135 kvm, fördelat på två plan i ett mycket attraktivt läge på Billingssluttningen. Försäljning sker via Fastighetsbyrån i Skövde.

Under juli månad tillträds de sista sålda tomterna på Ricklehöjden i Floda, Lerums kommun. Därmed kan vi som planerat avsluta detta projekt under 2015. I Floda går för övrigt planarbetet vidare för att förverkliga projektet Herrgårdsbacken. Vi räknar med att tillsamman med Lerums Kommun gå ut på granskning direkt efter semestern.

Jag vill avslutningsvis önska alla en riktigt skön sommar!

GBG 2015-07-02
Skeppsviken Fastighets AB

Martin Larsson

Fler artiklar...