SkeppsvikenUppl

Calles Bygg blir Skeppsviken

Det började under 90-talet med fem man i underdog-position. Nu, efter att under 25 år gett tak över huvudet åt bland annat 1000 skolbarn, över 2500 nöjda boende, drygt 5 000 arbetsplatser, tusentals idrottande ungdomar, miljontals kycklingar och höns, byter Calles Bygg namn. Den 24 augusti samlas bolagsgruppen kring varumärket Skeppsviken och syns äntligen som den samlade bygg- och förvaltningskoncern vi alltid varit. I väntan på lanseringen kan den nyfikne läsa mer om vår resa i första utgåvan av Skeppsvikens kundtidning, som finns att bläddra i digitalt.

Passivhus i Trädgårdsstaden

Säljprocessen för våra 20 efterlängtade passivhus i den starkt växande stadsdelen Trädgårdsstaden har äntligen dragit igång. 

De miljösmarta radhusen i Trädgårdsstaden är vårt femte passivhusprojekt i ordningen. Byggstart är planerad till sommaren 2017 och inflyttning sker preliminärt sommaren 2018. Bostäderna erbjuder 5 rum och kök på ca 130 m² med tillhörande uteplats i västerläge.
Den nya stadsdelen kommer, när sista spiken är islagen, att rymma mer än 1 200 bostäder och redan idag finns förskola etablerad. 2018 står en ny grundskola klar i området med årskullar upp till sjätte klass.

Läs mer om våra passivhus i Trädgårdsstaden eller kontakta mäklaren på Fastighetsbyrån för mer information.

Fler artiklar...