SkeppsvikenUppl

Övre Hasselbacken, Etapp 1 är klar

På bilden syns ett glatt gäng som avslutar en mycket lyckad slutbesiktning. Slutkund, exploatör, byggare, besiktningsman och entreprenörer, alla nöjda och med en härlig vy i bakgrunden.

Vi kan konstatera att utförandet var mycket gott vilket gav ett minimum av besiktningsanmärkningar. Skeppsviken Fastighets AB vill framföra ett tack till totalentreprenören och systerbolaget Calles Bygg AB för ett hittills väl utfört arbete. Nu återstår bara fyra ytterligare hus att färdigställa till april 2017. Vi hoppas att man under platschefen Matthias Petterssons ledning håller samma höga nivå hela resan ut.

Åter tack!

Skeppsviken Fastighets AB

Martin Larsson

Skeppsviken Fastighets (och pistvakt) AB

I tidningen Fjällguiden 2016 – 17 kan vi stoltsera med att vara aktiva på två av de omtalade och populära skidorterna, Billlingen respektive Funäsdalen. Läs mer HÄR.

I Funäsdalen säljs just nu den sista av 12 st fritidslägenheter på Funäs Skilodge i bästa skiin-skiout-läge. Vid Billingen i Skövde pågår avslut av projektet Övre Hasselbacken om 11 st småhus samt planering av ca 20 st friköpta radhus på Trädgårdsstaden. Projekten i Skövde byggs med passivhusteknik. Mer om projekten hittar du under fliken projekt.

Vi vill rekommendera alla att boka vinterboende och önskar God tur!

Skeppsviken Fastighets AB

Martin Larsson, VD och jourhavande pistvakt.

Fler artiklar...