SkeppsvikenUppl

Ny medarbetare!

Vi välkomnar vår nya medarbetare Cecilia Andersson.
Fr.o.m den 5 september förstärker Cecilia bolagsgruppens ekonomiavdelning genom att tillträda en ny tjänst som redovisningsansvarig.
Cecilia har mångårig erfarenhet av att arbeta på ekonomiavdelning och kommer att bidra till att förstärka och utveckla ekonomiavdelningens rutiner och arbetssätt i takt med bolagsgruppens expansion.

Sommarhälsning från Skeppsviken

Nu hoppas vi inom kort på soliga bad och lata dagar. Semester närmar sig och vårsäsongen kan summeras.

I våra egna fastigheter har det skett en del förändringar i Diloxhuset i Skövde under våren. Nya ytor har anpassats för Garderobsfabriken, Crossfit Skövde och Samhall. Arbetena är i stort sett avslutade och avtalen löper. Nytt avtal är tecknat med Cramo på Kylarvägen 5. Avtalet innebär ingen större förändring för någon av parterna annat än ett tydligare samarbete över tid.

I våra externa uppdrag har omfattningen ökat på Bronset (intersport mfl) i Skövde eftersom fastigheten byggts till. Ytterligare förändringar planeras av vår uppdragsgivare Development Partner från Göteborg. Ett nytt uppdrag har tillkommit för start i januari 2017. Det avser fastigheten Glimmern (Ica kvantum mfl) i Skövde. Uppdragsgivare är KAB Fastigheter från Göteborg.

I projekten har det hänt mycket under våren. Ett axplock:

  • Byggarbetena på Övre Hasselbacken i Skövde löper som planerat för inflytt i höst och till våren.
  • På Kungsängen i Jönköping har vi tagit emot 12 bokningar på de 15 nya bostadsrätterna. Vi ser fram emot att påbörja bygget i augusti och tecknar samtidigt bidande avtal med de bokade kunderna.
  • Vi planerar för säljstart av vårt nästa projekt i Skövde under augusti. Det handlar om 19 st friköpta passivradhus på Trädgårdsstaden.
  • Planarbetet för våra 80 nya lägenheter på Herrgårdsbacken i Floda är i sitt slutskede. Vi hoppas kunna byggstarta de ca 50 bostadsrätterna innan årsskiftet.
  • Planarbetet för vårt nästa radhusprojekt på Östra Fagerslätt i Jönköping beräknas gå i mål efter semestern. Kanske kan vi starta säljarbetet av de ca 19 friköpta passivradhus under tidiga hösten.
  • De mer långsiktiga planarbetena för Sandbogen i Kungshamn och Gråberget i Göteborg har fått lite ny fart och kan förhoppningsvis leda till sälj- och byggstarter inom rimlig tid.
  •  Till detta kommer deltagande i ett antal markanvisningar i Västsverige under våren. Ett par av dem är ännu inte avgjorda så vi får vackert vänta på besked.

Som vanligt går vi ner i kapacitet under veckorna 28 – 31. Sommarbemanningen är klar och består i år av en vikarierande drifttekniker Kaj Löf med tillskott av våra sommarpraktikanter Maja, Martina och Måns. Felanmälan fungera därmed som vanligt. I övrigt har vi tecknat avtal med Cecilia Andersson som redovisningsekonom. Hon tillträder sin tjänst i september. Vi hoppas kunna få lite jämnare arbetsbelastning i vår ekonomiadministration och mer kraft till övergripande finans- och ekonomifrågor på detta sätt.

En riktigt fin sommar önskas alla!

Skeppsviken Fastighets AB

Martin L

Fler artiklar...