SkeppsvikenUppl

Sjölunda äng, Lidköping

Skeppsviken Fastighets AB har 2016-11-01 tecknat avtal om att förvärva mark på Sjölunda Äng av Lidköpings Kommun. Projektet omfattar preliminärt 11 st kedjehus om ca 132 kvm BOA fördelat på två våningsplan. Husen planeras att byggas med Passivhusteknik. Det innebär täta, väl isolerade hus med hög återvinningsgrad. För köparna ger det en klimatsmart bostad med extremt låga driftkostnader. Eftersom området inte har fjärrvärme förses det med värmepump. Stadsdelen Sjölunda ligger mycket attraktivt nära både stad, bad och skola. Läs mer om projektets utveckling här!

Observera att allt material på hemsidan ännu är preliminärt. Nu inleder vi arbetet med att finslipa utförandet i samråd med byggare och arkitekt. Parallellt kommer vi att prissätta husen tillsammans med mäklare (ännu ej utsedd). Ambitionen är att säljstarta under tidiga våren 2017, byggstarta sommaren 2017 och erbjuda inflytt hösten 2018.

Det känns roligt att komma igång med detta projekt, en chans att få presentera bolaget inför vårt engagemang i projektet Hamnstaden Lidköping som har dragit ut på tiden.

Göteborg 2016-11-02

Skeppsviken Fastighets AB

Martin Larsson

Övre Hasselbacken, Etapp 1 är klar

På bilden syns ett glatt gäng som avslutar en mycket lyckad slutbesiktning. Slutkund, exploatör, byggare, besiktningsman och entreprenörer, alla nöjda och med en härlig vy i bakgrunden.

Vi kan konstatera att utförandet var mycket gott vilket gav ett minimum av besiktningsanmärkningar. Skeppsviken Fastighets AB vill framföra ett tack till totalentreprenören och systerbolaget Calles Bygg AB för ett hittills väl utfört arbete. Nu återstår bara fyra ytterligare hus att färdigställa till april 2017. Vi hoppas att man under platschefen Matthias Petterssons ledning håller samma höga nivå hela resan ut.

Åter tack!

Skeppsviken Fastighets AB

Martin Larsson

Fler artiklar...